Udtalelser fra tidligere kunder

“Hurtig levering.
Dejligt tæppe, der har været med på første tur. Det virker holdbart og nemt at gøre rent. Jeg købte det ternede, billedet på hjemmesiden svarede fint til tæppet i virkeligheden. God opbevaringstaske og 2 fine måtter med ekstra.”
Signe.
“Campingtæppet har en super kvalitet, og vi er rigtig glade for det.. Vi sætter stor pris på, at det er dansk produceret. Vi havde nogle spørgsmål og fik rigtig god vejledning og kundeservice og efterfølgende hurtig levering. Vi vil klart anbefale Jolax til andre campister.”
Camilla.

Hvorfor vælge et Jolax tæppe?

Et godt tæppe starter med gode råvarer. Vores tæppegarner er specialudviklet igennem et årelangt samarbejde med en familieejet garnproducent i Tyskland efter vores ønske for at skabe en særdeles robust kvalitet. Ikke bare er garnet tykkere end i andre campingtæpper, men det er også ‘drejet’ for at skabe et kraftigt tæppe som er behageligt at gå på med bare fødder. Denne opskrift er helt unik i branchen og fås kun hos Jolax.

Desuden har vi alle arbejdsprocesser lige fra design, vævning, kvalitetskontrol og forsendelse samlet under samme tag på fabrikken i Herning. Det er din garanti for et ensartet produkt af højeste kvalitet.

Jolax tæppet er et solidt og sikkert valg til forteltet. Tæppet er specialfremstillet til at modstå de skiftende danske vejrforhold, så det tåler regnvand og falmer ikke af solens skarpe stråler. Den slidstærke kvalitet gør, at tæppet holder sig pænt igennem mange sæsoner og tåler rengøring. På grund af tæppets lave vægt er det let at transportere i den praktiske opbevaringstaske.

Vi er lagerførende med alle bredder og farver for at sikre hurtig forsendelse. Længden skæres til efter bestilling for at undgå unødvendig spild. Det syntes vi er sund fornuft.

Et Jolax campingtæppe er produceret i polypropylen, som giver en række fordele:

Rådner ikke
Tæppet rådner og mørner ikke, og angribes ikke af skimmel og svamp.
UV-stabiliseret
Polypropylenen er UV-stabiliseret, hvorfor tæppet ikke bleges og nedbrydes af solen.
Tåler rengøring
Tåler rengøring med vand, sæbe, børste og almindelige rengøringsmidler.
Lav vægt – Stor styrke
Trods den lave vægt har tæppet stor slidstyrke – Perfekt til camping.
Maskinvask
Tæppet tåler maskinvask ved 40 grader – Så bliver det ikke nemmere.
100% PVC-frit
Tæppet er fri for det giftige PVC og er derfor mere miljøvenligt.
Blød og dejlig
Tæppet har ikke bare et flot design, men er også blødt og dejligt at gå på.
Modstår stor vægt
Testet med et stoleben-lignende stempel, og modstår over 250 kg pr. stoleben under gunstige forhold.