Fra producent til campist

Hos Jolax producerer vi campingtæpper efter dine mål i to flotte farver. Beregn prisen på dit Jolax tæppe nedenfor og bestil allerede i dag et kvalitetstæppe til forteltet.

Familiefirma i Herning

Direkte fra producent til campist gennem familievirksomhed

På de danske campingpladser vil du stadig kunne finde nogle af de aller første tæpper produceret på Jolax fabrikken tilbage i 1977. Det mener vi, at der er flere gode grunde til.

Jolax er en familievirksomhed og drives i dag videre i 3. generation af Rasmus Pind. Vi er specialister i kvalitetstæpper tilskåret efter kundernes mål. Alle bredder og farver er på lager, imens længden først skæres til efter bestilling for at undgå unødvendig spild.

Vi går imod ’’køb og smid væk-kulturen’’ med slidstærke tæpper i topkvalitet, som skaber glæde i mange år. Det syntes vi er sund fornuft. 

kontakt jolax.dk campingtæppe til forteltet

Lavet i Danmark

Vores fabrik ligger i Danmark, og det bliver den ved med

Jolax er den eneste danske producent af campingtæpper, hvilket giver os en unik mulighed for at sikre kvaliteten af vores produkter.

Tæppegarnerne kommer fra Tyskland, og alt fra produktudvikling til kvalitetskontrol udføres under samme tag på fabrikken i Herning. Det er din garanti for godt håndværk lavet under gode arbejdsforhold. Vores tæpper sælges udelukkende igennem vores webshop, så du som kunde er sikret et ensartet produkt med kort vej fra væv til fortelt.

dansk gulv til fortelt fra Jolax.dk

Tanken bag Jolax

Vi sætter en ære i dansk håndværk med gode råvarer

Lige fra det allerførste tæppe i 1977 har vi valgt garner fri for det giftige PVC. Således kan børn og børnebørn roligt lege på tæpperne uden ftalater og andre unødvendige tilsætningsstoffer.

Garnerne er specialfremstillet efter vores ønske for at skabe en særdeles robust kvalitet. Ikke bare er garnet tykkere end i andre tæpper, men det er også ‘drejet’. Resultatet er et kraftigt tæppe som er behageligt at gå på. Denne opskrift er helt unik i branchen og fås kun hos Jolax.

 

Historien om Jolax

Jolax fortæller om tæppet

Se videoen hvor vi på Sommerkaravanen fortæller om nogle af de mange fordele ved et Jolax campingtæppe. Tryk nedenfor for at bestille dit Jolax tæppe til forteltet efter dine mål.