Fra producent til campist

Hos Jolax producerer vi campingtæpper efter dine mål i to flotte farver. Beregn prisen på dit Jolax tæppe nedenfor og bestil allerede i dag et kvalitetstæppe til forteltet.

Familiedrevet virksomhed

Direkte fra producent til campist gennem familievirksomhed.

På de danske campingpladser vil du stadig kunne finde nogle af de aller første tæpper produceret på Jolax fabrikken tilbage i 1977. Det mener vi, at der er flere gode grunde til.

Jolax er en familiedrevet virksomhed og drives i dag videre i 3. generation af Rasmus Pind. Vi er specialister i kvalitetstæpper tilskåret efter kundernes mål. Det betyder, at du som kunde er sikret et ensartet produkt med kort vej fra væv til fortelt.

Dansk produceret

Vores fabrik ligger i Danmark, og det bliver den ved med.

Jolax er den eneste danske producent af campingtæpper, hvilket giver os en unik mulighed for at sikre kvaliteten af vores produkter. Da vi har alt fra design til forsendelse under samme tag, inviterer vi løbende vores kunder, campingklubber mv. på rundvisning for at opleve tæppets vej fra garn til færdigt produkt. Kom gerne forbi og tag dit nye tæppe med hjem!

Højeste kvalitet

Vi sætter en ære i høj kvalitet og hurtig levering

Tanken har fra starten været, at vi skal producere et slidstærkt men også bæredygtigt campingtæppe. Jolax tæppet er således frit for det giftige PVC materiale, som ellers normalt bruges i vævning af campingtæpper. I stedet væves tæppet med det mere miljøvenlige polypropylene garn.

Vi er lagerførende med alle produkter og afsender i løbet af en hverdag.

Jolax fortæller om tæppet

Se videoen hvor vi på Sommerkaravanen fortæller om nogle af de mange fordele ved et Jolax campingtæppe. Tryk nedenfor for at bestille dit Jolax tæppe til forteltet efter dine mål.