Handelsbetingelser

Handelsbetingelserne gælder ethvert køb, der foretages på Jolax.dk. Du skal som kunde acceptere betingelserne inden dit køb kan gennemføres.

Webshoppen ejes og drives af

Herning Special Væveri A/S
Virkelyst 42
7400 Herning
CVR-nr: 10309948

Jolax.dk indgår kun handelsaftaler med personer over 18 år. Aftaler med børn og unge under 18 år, kan kun indgås af forældre eller andre, der lovligt kan handle på ham eller hendes vegne.

 

Bestilling

Bestillingen af Jolax’s produkter foregår via vores hjemmeside. Hvis du har forespørgsler til varer, der ikke forefindes på vores website, er du velkommen til at kontakte os.

Når du handler med Jolax.dk indgås alle aftaler på dansk.

 

Priser

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Alle priser er dagspriser og opdateres løbende.

 

Betaling

Jolax.dk modtager følgende betalingsformer:

Dankort, Visa/Dankort, Visa, MasterCard, MobilePay

 

Levering

Levering af bestilte varer vil primært ske indenfor 1-3 hverdage. Ved længere leveringstid vil kunden blive informeret herom.

 

Fragt

Vi anvender primært PostNord til vores forsendelser.

Ved køb af varer for over 1.000 kr. er fragten gratis.
Ved køb af varer for under 1.000 kr. pålægges fragt på 59 kr.
Du kan også vælge at afhente dit tæppe på fabrikken i Herning. I så fald kontakter vi dig, når dit tæppe er klar til afhentning.


Fortrydelsesret

På alle bestillingsvarer er der ingen fortrydelsesret, da tæpperne er specialskåret netop efter dit ønske.


Reklamation

Når du handler på Jolax.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette indebærer, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete reklamation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Reklamationen skal ske inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler at din reklamation sker så hurtigt som muligt. Reklamationen vil altid være rettidig, såfremt den sker inden for to måneder efter at fejlen er opdaget.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis de (rimelige) fragtomkostninger, der er forbundet med at sende varen tilbage til os.

Ved tilfælde af reklamation skal varen returneres til følgende adresse:

Jolax Tæpper
Virkelyst 42
7400 Herning