logo

Campingtæppets historie

Jolax – det danske tæppe til forteltet

Jolax er en familiedrevet virksomhed, der har specialiseret sig i at lave campingtæpper til danskerne i over 25 år. På de danske campingpladser vil du stadig i dag kunne finde nogle af de aller første tæpper produceret på Jolax fabrik tilbage i 1977. Det mener vi på Jolax, at der er mange gode grunde til.

Fabrikken sætter en ære i hele tiden at udvikle tæppets kvaliteter og opfinde nye varianter, mål, former og så videre. Vi er specialister på området og producerer årligt mange tusind meter tæppe i tre forskellige dybder. Det betyder at du som kunde er sikret et ensartet færdigt produkt, med kort vej fra væv til færdigt produkt.

Jolax Med Tekst

Vi sætter en ære i høj kvalitet og hurtig levering, men ikke for enhver pris. Tanken har fra starten været at vi skal producere et slidstærkt men også bæredygtigt campingtæppe. Alle vores tæpper er således fri for det giftige PVC materiale, som ellers normalt bruges i vævning af campingtæpper. I stedet væves Jolax tæppet med det mere miljøvenlige polypropylene garn.

Vores fabrik ligger i Danmark, og det bliver den ved med. På den måde har vi en unik mulighed for at møde vores kunder rundt omkring på de danske campingpladser, feriemesser og udstillinger. Her har du som kunde blandt andet mulighed for at møde fabrikkens ansatte. Vores kunder har muligheden for at komme på rundvisning på Jolaxs fabrik i Herning. Her vil du kunne opleve tæppets vej fra garn til det færdige produkt, for til sidst at kunne tage dit helt eget tæppe med hjem. 

Velkommen hos Jolax

Rasmus Pind

Jolax Tæpper

 

Bestil dit Jolax-tæppe her

Gå til butikken eller bestil tæppeprøver

Copyright: Jolax Tæpper - Virkelyst 42, 7400 Herning, Danmark. Tlf. 97209200 Herning Special Væveri A/S - Cvr-nr: 10309948 - pind@hsv.dk

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeldt! :)

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev, og du kan via disse nyhedsbreve framelde dig igen.