logo

Ofte stillede spørgsmål omkring tæpperne

Hvor bliver tæppet vævet?

- Tæppet bliver vævet hos Herning Special Væveri A/S, som ejer Jolax Tæpper (www.hsv.dk). 

Hvordan gør man tæppet rent?

Med en gadekost fjerner man let det tørre skidt og snavs. Tæppet kan ligeledes rengøres med brug af vand og sæbe og tåler maskinvask ved 40 grader.

Må man klippe i tæppet?

- Nej. Hvis man klipper i tæppet begynder kanterne at trevle. Såfremt man ser sig nødsaget til at klippe i tæppet, anbefaler vi varmesaks eller loddekolbe så kanterne smeltes sammen igen.

Har man mulighed for at se produktionen?

- Ja. Vi afholder løbende virksomhedsbesøg på fabrikken. Arrangementerne vil blive annonceret på hjemmesiden. 

Hvad koster tæppet?

- Tæppet koster kr. 64 pr. Kvm. Alle tæpper sendes fragtfrit. Vi tilbyder ligeledes en rabat på (kr. 80), mod at vores kunder selv afhenter deres tæppe på fabrikken i Herning. Her har de samtidig mulighed for at se virksomheden.

Hvordan får jeg leveret et nyt Jolax tæppe?

- Vi tilbyder tre forskellige leveringsformer. Enten Hent-selv, forsendelse til erhvervsadresse eller forsendelse med PostNord.

Hvilke dybder findes tæppet i?

-  Vi væver tæpperne i 250, 300 og 350cm dybde. Længden bestemmer du helt selv.

Kan man stikke en pløkke igennem tæppet?

-  Ja. Med forsigtighed kan en almindelig pløkke sagtens stikkes igennem tæppet uden at det bliver beskadiget. Når pløkken atter fjernes kan man skubbe trådene sammen igen, og på den måde ikke se hullet fra pløkken.

Leveres tæppet i en taske som på billederne?

- Ja. Alle tæpper leveres i en praktisk opbevaringstaske med lynlås og hank (fra 3 meter længde)

Ødelægger hunde tæppet?

- Tæppets kraftige kvalitet modstår de fleste udfordringer. Vi har endnu ikke hørt fra kunder, der har oplevet at deres hund har beskadiget tæppet. 

Kan man lægge tæppet sammen i  våd tilstand?

- Tæppet tager ikke skade af at blive foldet sammen i våd tilstand. Vi anbefaler dog at man sørger for at tæppet tørres ved senere lejlighed.

Ødelægger trappetrinnet ind til vognen tæppet?

- Trappetrinnet ind til campingvognen ødelægger ikke tæppet. Det kan dog være en god idé at placere en måtte under trappen. 

Kan jeg spare penge ved selv at hente tæppet i Herning?

- Hvis du selv henter tæppet på fabrikken i Herning – kvitterer vi med en rabat på kr. 80. Under afhentningen vil du have mulighed for at se produktionen, og stille spørgsmål til produktet. Bestillingen af tæppet foregår her på siden, hvorefter der laves en aftale omkring afhentningstidspunkt.

Hvilken størrelse skal man vælge?

- Valget er tæppets størrelse er meget individuelt, hvorfor vi ikke kan angive præcis størrelse til netop dit fortelt. Normalt anbefaler vi at tæppet skal være 1m længere end din campingvogn.

Vil du være sikker på at du bestiller korrekt størrelse anbefaler vi, at du måler længden op med opslået fortelt på plan grund. Tæppets størrelse har også meget at gøre med teltets længde, og hvor meget teltet stikker ud på for-/bagende af campingvognen.

Skal der underlag under tæppet?

- Det afhænger af pladsen du befinder dig på. Nogle steder er det ikke tilladt at have presseningen under tæppet og andre steder må man gerne. Hvis du vil undgå for meget skidt under tæppet anbefaler vi at lægge en presening under. Hvis ikke presenninger er tilladt pga. hensyn til græsset, kan tæppet sagtens ligges ud uden at beskadige græsset. 

Hvor kan Jolax tæppet købes?

- Jolax tæpperne sælges som udgangspunkt kun her i webshoppen og direkte fra fabrikken. Der er dog få forhandlere, som har tæpperne liggende i deres udstillinger. Herunder Sørens Camping i Herning.

Er tæppet tæt når det regner på det?

- Nej. Tæppet er luftigt, så vand kan trænge igennem og danner dermed ikke vandpytter ovenpå tæppet.

Hvilket design skal jeg vælge?

- Valget af design er en smagssag og meget individuelt. Ofte vælges design udfra farverne på forteltet, campingvognen eller møblerne i forteltet.

Er der PVC i tæppet?

- Nej. Jolax er produceret i PVC-frit materiale, og er derfor ikke skadeligt.

Hvordan lægger man tæppet sammen?

- Vi anbefaler at man lægger mærke til måden tæppet er pakket på ved leveringen. Se eventuelt videoen her på siden, der viser hvordan tæppet foldes.

 

Bestil dit Jolax-tæppe her

Gå til butikken eller bestil tæppeprøver

Copyright: Jolax Tæpper - Virkelyst 42, 7400 Herning, Danmark. Tlf. 97209200 Herning Special Væveri A/S - Cvr-nr: 10309948 - pind@hsv.dk

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeldt! :)

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev, og du kan via disse nyhedsbreve framelde dig igen.